Folie Cladiri

Securizeaza si fortifica geamul

Foliile antiefractie de mare rezistenta protejeaza fata de patrunderile violente si vandalism. Prin aplicarea foliei rezistenta geamului creste considerabil. Dupa spargere cioburile raman lipite de folie, protejand impotriva eventualelor accidente. Geamul protejat sporeste siguranta caminelor si chiar poate diminua pagubele in cazul unor eventuale explozii (cele mai mari pagube sunt produse de cioburile care devin adevarate proiectile). Foliile corespund standardelor internationale de securitate, sanatate si de ocrotire a mediului.

Protectie impotriva caldurii

Reflecta pana la 80% din radiatia solara, oferind un grad mare de protectie pe timpul verii. Izoleaza din punct de vedere termic, reduc stralucirea solara neplacuta, diminueza caldura sufocanta si lumina orbitoare. Filtreaza radiatiile UV. Incaperile devin mai confortabile, iar temperatura din interior scade cu aproximativ 5 Cº pe timp calduros.

Aspect exterior

Culorile diferite si straturile metalizate reflexive accentueaza valoarea estetica a suprafetelor de sticla. Foliile colorate si reflexive confera cladirilor o fatada noua, indiferent de varsta cladirii. Fatadele de sticla pot fi renovate cu bugete semnificativ mai mici fata de costurile necesare executiei unei fatade noi de sticla. Aplicarea foliilor se poate face fara intreruperea activitatilor din interiorul cladirilor.

  


* CPFilms (producatorul de folie auto LLumar) este singurul producator in lume cu unitate de productie unde se pot efectua toate fazele necesare fabricarii de folie auto (geamuri fumurii), prin acesta asigurandu-se controlul calitativ de cel mai inalt nivel si o livrare rapida.

* Foliile auto pentru interior si exterior au strat antizgariere care la testele independente s-a dovedit a fi mult mai durabil decat produsele altor producatori de folie auto.

* Foliile noastre auto cu adeziv CDF avand incorporat strat absorbant UV nici dupa 20 de ani de utilizare neintrerupta nu s-au deteriorat.

* Asiguram conditiile de garantie cele mai largi si de incredere din industria de folie auto. Materialele noastre detin toate avizele si certificatele internationale necesare referitoare la tehnologia cea mai avansata de folie auto. (ANSI, BS, DIN, EN, RAR)

Copyright © Autovad SRL, Toate drepturile rezervate.